Προκλητικές δηλώσεις Ε.Τατάρ: «Στην Κύπρο ζούμε χωρίς να έχει ματώσει η μύτη κανενός»! – Ξεχνά τους χιλιάδες νεκρούς

Θα απαντήσει η Αθήνα;

Προκλητικές δηλώσεις Ε.Τατάρ: «Στην Κύπρο ζούμε χωρίς να έχει ματώσει η μύτη κανενός»! – Ξεχνά τους χιλιάδες νεκρούς

Αδιανόητες δηλώσεις γι’ ακόμη μια φορά από τον θρασύτατο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος χρησιμοποίησε τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία για να προωθήσει την τουρκική ατζέντα για την Κύπρο.

Ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι «κατά τον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία καταδείχθηκε για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμο είναι το γεγονός ότι στην Κύπρο ζούμε χωρίς να έχει ματώσει η μύτη κανενός, στο περιβάλλον ειρήνης και ασφάλειας που επιτεύχθηκε από το 1974 με την ειρηνευτική επιχείρηση», όπως χαρακτήρισε την εισβολή της Τουρκίας, «η οποία έκανε χρήση των εγγυητικών της δικαιωμάτων».

Φυσικά, δεν έκανε ουδεμία αναφορά στους χιλιάδες νεκρούς της εισβολής, στους ακόμη αγνοουμένους, στον εκτοπισμό χιλιάδων Ελληνοκυπρίων και στο καθεστώς τρόμου που η Τουρκία προσπαθεί να επιβάλει ακόμη και κατά Τουρκοκυπρίων που αντιδρούν στις πολιτικές της Άγκυρας.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στις ίδιες δηλώσεις ο Τατάρ έκλεισε το μάτι στην Αγκυρα για περαιτέρω παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, τονίζοντας ότι η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία μπροστά στα μάτια του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, οι οποίες, εκτός από την επιβολή κυρώσεων, στην πράξη δεν μπορούν να σταματήσουν τη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άραγε θα ασχοληθεί κανείς από την Αθήνα με τις δηλώσεις του Ε.Τατάρ ή η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη είναι «ευαίσθητη» μόνο για τα όσα γίνονται στην Ουκρανία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.