ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόκληση Μ.Γιλντιρίμ: «Για την ειρήνη στην Κύπρο είναι αναπόφευκτη η ασφάλεια στη Μεσόγειο»

Πρόκληση Μ.Γιλντιρίμ: «Για την ειρήνη στην Κύπρο είναι αναπόφευκτη η ασφάλεια στη Μεσόγειο»

Για την ειρήνη στην Κύπρο είναι αναπόφευκτη η ασφάλεια στη Μεσόγειο, δήλωσε ο Πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μπιναλί Γιλντιρίμ στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ασιατικών Χωρών, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης υποστήριξε ότι στην Κύπρο υπάρχουν δύο κρατικές δομές, η “τδβκ” και η “ε/κ διοίκηση νοτίου Κύπρου”, προσθέτοντας ότι ενώ η κατάσταση είναι αυτή, «η νότιος Κύπρος επωφελείται από κάθε είδους δυνατότητα στον κόσμο, η ‘τδβκ’ συνεχίζει να είναι απομονωμένη και να έχει περιορισμούς». Όπως είπε, για την εδραίωση της ειρήνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων είναι αναπόφευκτο να διασφαλιστεί η ασφάλεια στην Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αδιάλλακτη στάση της ε/κ πλευράς στην Κύπρο, δυσκολεύει δυστυχώς τη λύση», υποστήριξε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ενώ είπε ότι για την ειρήνη «η ‘τδβκ’ επιδεικνύει κάθε είδους θυσία και καλή πρόθεση ενώ η “ε/κ διοίκηση” διατηρεί την ίδια στάση». «Όταν εκδηλωθεί μια ειλικρινής και εποικοδομητική βούληση, τότε οπωσδήποτε θα υπάρξει μια τελική και δίκαιη λύση στην Κύπρο», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.