Κύπρος: Μια φωτογραφία της κόστισε τη ζωή – Απεβίωσε η 66χρονη που έπεσε σε γκρεμό

Κύπρος: Μια φωτογραφία της κόστισε τη ζωή – Απεβίωσε η 66χρονη που έπεσε σε γκρεμό

Υπέκυψε στα τραύματά της η 66χρονη, η οποία έπεσε από γκρεμό στην περιοχή Κύκκου το μεσημέρι της Κυριακής, στην προσπάθειά της να τραβήξει μια… φωτογραφία.

Η γυναίκα βρισκόταν με φίλους στην περιοχή «Κρεμμός της Πελλής» (Γκρεμός της Τρελής) κοντά στο Μοναστήρι του Κύκκου στο όρος Τρόοδος. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 66χρονη, που νοσηλευόταν διασωληνωμένη, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και απεβίωσε νωρίς το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.