ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στα ναυτιλιακά (βίντεο)

Κύπρος: Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στα ναυτιλιακά (βίντεο)

Ως Υφυπουργείο Ναυτιλίας, τόνισε η Νατάσα Πηλείδου εργαζόμαστε με ένα στοχοπροσηλωμένο πλάνο το οποίο βασίζεται στη συμβολή του ιδιωτικού τομέα και της εμπειρίας του δημόσιου τομέα.

Πρόσθεσε δε ότι, χιλιάδες άτομα, εργοδοτούνται και θα εργοδοτηθούν ακόμη στην ναυτιλιακή μας βιομηχανία.

Σημείωσε ότι μέσα στις προτεραιότητες του Υφυπουργείου βρίσκεται το θέμα της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, υπέδειξε, οτι από ιδρύσεως του Υφυπουργείου καταγράφεται ραγδαία αύξηση των εταιρειών, οι οποίες έχουν φέτος ξεπεράσει τον περσινό αριθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.