
Ποινή φυλάκισης 16 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα στον απαγωγέα των δύο ανήλικων μαθητών τους οποίους είχε υπνώσει και κρατούσε στο διαμέρισμα του, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο τους.
Ο 35χρονος παραδέχθηκε τις κατηγορίες της απαγωγής, όχι όμως και της νάρκωσης των δύο μαθητών. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από τη αυλή του σχολείου όπου φοιτούν.
Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 35χρονος προσέγγισε τους μαθητές, ισχυριζομενος ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος και ζητώντας τους να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία.
Ακολούθως τους μετέφερε στο διαμέρισμά του, όπου αργότερα, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.