ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντοκουμέντο: Η εμφάνιση του λοχαγού serial killer μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος!

Ντοκουμέντο: Η εμφάνιση του λοχαγού serial killer μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος!

Ο Λοχαγός Νίκος Μεταξάς ο οποίος έχει ομολογήσει τρεις φόνους, δεν έδειχνε κανένα σημάδι ανησυχίας, ακόμα και μετά την ανακάλυψη του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Στις 17 Απριλίου και ενώ η αστυνομία είχε συλλάβει ως ύποπτο της δολοφονίας της 38χρονης τον 33χρονο πρώην σύντροφο της από τη Ρουμανία, ο λοχαγός serial killer εμφανιζόταν σε δημόσιες εκδηλώσεις ως φωτογράφος.

Η τελευταία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος είναι η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προσφυγικό σωματείο «Δίκωμο 74» προς τιμή του τέως Προέδρου της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Νίκος Μεταξάς είχε κληθεί για να καταγράψει την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο.

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος πολύς κόσμος, μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πρώην υπουργοί.

Σήμερα οι ανακριτές τον οδήγησαν σε ψυχίατρο για εξέταση ενώ ερεύνησαν και το γραφείο του στο στρατόπεδο που υπηρετούσε, παραλαμβάνοντας τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και σκληρούς δίσκους αποθήκευσης φωτογραφιών.

Ακολούθησε νέα έρευνα στο σπίτι του, χωρίς να βρεθεί κάτι καινούργιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.