Έτσι οι αστυνομικοί «έσπασαν» τον 35χρονο serial killer

Έτσι οι αστυνομικοί «έσπασαν» τον 35χρονο serial killer

Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος «Ορέστης», ο serial killer ο οποίος έχει σοκάρει την Κύπρο και όχι μόνο με τις δολοφονίες που έχει διαπράξει.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων).

Πως «έσπασε»

Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes;

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.

Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικάσιμου.

Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Βρέθηκε κι άλλο πτώμα

Νωρίτερα είχε βρεθεί το πτώμα μιας γυναίκας στο πεδίο βολής Ορούντας, μετά από δική του υπόδειξη.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, tην Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.

Έχουν παγώσει οι πληρωμές προς τον «Ορέστη»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πηγές έχουν παγώσει όλες οι πληρωμές του 35χρονου Λοχαγού από το κράτος και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε αυτός να μην έχει πρόσβαση στα διοικητικά καθήκοντα που είχε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.