ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Serial killer Κύπρου: «Τι 7 φορές ισόβια, τι 17 – Δεν έκανα άλλους φόνους, κατάφερα να το ελέγξω»

Serial killer Κύπρου: «Τι 7 φορές ισόβια, τι 17 – Δεν έκανα άλλους φόνους, κατάφερα να το ελέγξω»

Στην τελική φάση βρίσκονται οι έρευνες της κυπριακής Αστυνομίας για τους πολλαπλούς φόνους του 35χρονου serial killer, Νίκου Μεταξά, ο οποίος προέβη σε μια ακόμη δήλωση – σοκ, στο πλαίσιο νέας κατάθεσής του.

Ο Ιλαρχος εμμένει στη θέση του ότι δεν έχει διαπράξει άλλες δολοφονίες, πέρα από τις επτά που έχει ήδη ομολογήσει και έχουν εξιχνιάσει οι Αρχές.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στα απανωτά ερωτήματα των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Κύπρου, για τυχόν επιπλέον θύματα, ο serial killer είπε:

«Τι 7 φορές ισόβια, τι 17, αφού δεν διέπραξα άλλους (σ.σ. φόνους), κατάφερα να το ελέγξω»!

Στο «μικροσκόπιο» 82 περιπτώσεις εξαφανισμένων γυναικών
Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι ερευνητές της κυπριακής αστυνομίας φαίνεται να οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι, πράγματι, δεν υπάρχουν άλλα θύματα.

Οι αστυνομικοί καταλήγουν σε αυτή τη διαπίστωση καθώς έχουν ερευνήσει εξονυχιστικά τα προφίλ των 32 γυναικών με τις οποίες μιλούσε στο διαδίκτυο ο serial killer Μεταξάς και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.

Παρά ταύτα, ύστερα από τη σφοδρή κριτική περί αδράνειας των Αρχών, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τους φακέλους 82, συνολικά, γυναικών που έχουν εξαφανιστεί από το 1980 μέχρι σήμερα.

Κατηγορίες για 7 φόνους και ένα βιασμό θα απαγγελθούν στον serial killer
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στην αρχή της προσεχούς εβδομάδας η Αστυνομία θα προχωρήσει και θα καταχωρίσει υπόθεση που θα αφορά τους εφτά φόνους και τον βιασμό 19χρονης, ασχέτως αν δεν έχουν εντοπιστεί οι σοροί της Μαρικάρ Βαλντέζ, 29 ετών, από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης Σιέρρα Γκράτζε, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας Μαίρη Ρόουζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που, πλέον, υπάρχουν αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι για ανθρωπιστικούς λόγους θα συνεχιστούν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο προς εντοπισμό των δύο σορών που, όπως ομολόγησε ο 35χρονος serial killer, πέταξε μετά τη δολοφονία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.