Νέα μαρτυρία για τον serial killer της Κύπρου: «Φαινόταν πολύ καλός, με ρώτησε εάν θέλω δουλειά»

Νέα μαρτυρία για τον serial killer της Κύπρου: «Φαινόταν πολύ καλός, με ρώτησε εάν θέλω δουλειά»

Νέες λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του serial killer στην Κύπρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Μια γυναίκα που εάν δεν είχε σκεφτεί λίγο καλύτερα τα όσα της έλεγε ο 35χρονος πιθανώς να ήταν ένα ακόμη θύμα του αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 συνομιλία που είχε με τον serial killer λίγο ώρες πριν συλληφθεί από τις κυπριακές αρχές.

«Ήταν πολύ καλός, με ρώτησε εάν θέλω δουλειά»
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού οι γυναίκα που είναι και αυτή από τις Φιλιππίνες έδωσε νέα στοιχεία για τον τρόπο που ο serial killer «ψάρευε» τα θύματά του.

«Τον συνάντησα σε κεντρικό πολυκατάστημα στις 11 Απριλίου, την Πέμπτη το πρωί πριν συλληφθεί», είπε. «Ηταν πολύ καλός, με ρώταγε “πως είσαι, από πού είσαι, πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;” και μετά με ρώτησε αν θέλω δουλειά, μερική απασχόληση», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα μάτια του ήταν σαν του διαβόλου»
«Ξαφνικά με συνόδευσε από το πολυκατάστημα στην στάση του λεωφορείου. Με ρώτησε πόσα χρήματα παίρνω την ώρα στη δουλειά μου. Του είπα 6 ευρώ την ώρα. Μου λέει «δεν πειράζει, έχω πολλά λεφτά. Μου ζήτησε να πάω μαζί του αλλά του έλεγα όχι, όχι δεν θέλω γιατί έχω δουλειά. Μου πρότεινε να μου δώσει περισσότερα λεφτά, όσα ήθελα, αν ήθελα να πάω σουπερμάρκετ θα μου έπαιρνε ότι ήθελα». «Αν τον δεις, μοιάζει πολύ καλός, αλλά τα μάτια του δεν ήταν. Τα μάτια του ήταν σαν του διαβόλου», κατέληξε η γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.