Βελτιώνεται η κατάσταση του Δ. Χριστόφια – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Βελτιώνεται η κατάσταση του Δ. Χριστόφια – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ο Δημήτρης Χριστόφιας συνεχίζει να νοσηλεύεται από τις 20 Μαΐου λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αναφέρεται ότι ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζει να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα, ωστόσο η κατάστασή του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης.

Αυτούσιο το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Χριστόφια

«Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σύμφωνα με τη σημερινή πρωινή αξιολόγηση από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο παραμένει κρίσιμη. Σημειώνεται επίσης ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».

Το μήνυμα της κόρης του Τσε Γκεβάρα

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε η κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στον πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Τα συγκινητικά λόγια της δημοσιοποίησε ο γιος του κ. Χριστόφια, Χρίστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα και παρακαλώ να ξαναβρεί εκείνη τη δύναμη που είχε πάντα για να συνεχίσει να βαδίζει μπροστά, γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως αυτόν σε τούτο τον κόσμο. Στέλνω μία αδελφική αγκαλιά» αναφέρει στο μήνυμά της η Αλέιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.