Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Δύο έδρες σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, από μία ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, σύμφωνα με τα exit polls

Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Δύο έδρες σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, από μία ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, σύμφωνα με τα exit polls

Σύμφωνα με τα exit polls που ανακοινώθηκαν στη Κύπρο η κατανομή των εδρών παραμένει η ίδια μεταξύ των κομμάτων, αλλά παρατηρούνται διαφοροποιήσεις ως προς την διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο.

Σύμφωνα με τα exit polls όλων των καναλιών ο ΔΗΣΥ κερδίζει δύο έδρες, επίσης δυο έδρες το ΑΚΕΛ, και από μία έδρα το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σμίκρυνση της διαφοράς μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ οφείλεται τόσο στη φθορά της κυβέρνησης Αναστασιάδη, η οποία χρεώνεται στο κυβερνών κόμμα ΔΗΣΥ, αλλά και στην αύξηση των Τουρκοκυπρίων που ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές, για να στηρίξουν τον Τουρκοκύπριο καθηγητή Νιαζί Κιζίλγκιουρεκ, ο οποίος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο κ. Κιζίλγκιουρεκ κατατάσσεται πρώτος σε ψήφους αφήνοντας πίσω τον πρώην υπουργό και νυν ευρωβουλευτή Νεοκλή Συλικιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.