ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mε τιμές εν ενεργεία προέδρου της Κύπρου θα τελεστεί η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Mε τιμές εν ενεργεία προέδρου της Κύπρου θα τελεστεί η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρου της Κυπριακής ΔημοκρατίαςΔημήτρη Χριστόφια, ενώ η ημέρα της κηδείας του, η ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου, κηρύσσεται ως δημόσια αργία στη Κύπρο.

Αυτά αποφάσισε-μεταξύ άλλων- κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρία στην οποία συνήλθε, υπό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, στη έκτακτη συνεδρία του, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τα εξής:

α) Όπως η κηδεία του πρώην Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια τελεστεί με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας.

β) Να κηρύξει δημόσιο πένθος σήμερα μέχρι και τις 25 Ιουνίου 2019. Κατά τη διάρκεια του πένθους, οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια και τα σχολεία θα κυματίζουν μεσίστιες.

γ) Όπως η ημέρα της κηδείας, Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, κηρυχθεί ως δημόσια αργία.

δ) Όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, οι Υφυπουργοί και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητήριων, το οποίο θα βρίσκεται στα γραφεία του ΑΚΕΛ.

ε)Να ανοιχθούν βιβλία συλλυπητηρίων σε όλες τις διπλωματικές αποστολές της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

στ) Να εγκρίνει κείμενο, που θα κατατεθεί στο βιβλίο συλλυπητηρίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.