ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ψευδοκράτος: «Την επόμενη βδομάδα μπαίνουμε στην Αμμόχωστο»

Ψευδοκράτος: «Την επόμενη βδομάδα μπαίνουμε στην Αμμόχωστο»

Την ερχόμενη εβδομάδα η “ομάδα των ειδικών” θα προχωρήσει στην καταγραφή στα Βαρώσια ανακοίνωσε ο «υπεξ» του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι, μετά από συνάντησή του χθες με τον «διευθυντή» του «τμήματος βακουφίων», Ιμπραχίμ Μπεντέρ.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Οζερσάι ενημερώθηκε για τις έρευνες και τα στοιχεία που κατέχει το «τμήμα βακουφίων» σχετικά με την περίκλειστη πόλη ενώ έκανε λόγο για δύο ακαδημαϊκές έρευνες που έχουν γίνει για το θέμα.

Είπε επίσης ότι θα συναντηθεί την Πέμπτη και θα ενημερώσει τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, για την απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» για τα Βαρώσια ενώ την Παρασκευή θα καλέσει ακτιβιστές και ακαδημαϊκούς για να ανταλλάξουν απόψεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Κουντρέτ Οζερσάι είχε ήδη συνάντηση για το θέμα σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας Αμμοχωστιανών την Παρασκευή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό στη διάρκεια της οποίας θα επιδοθεί υπόμνημα προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, που να τονίζει την ανάγκη να επανέλθει η προτεραιότητα της Αμμοχώστου στο Συμβούλιο Ασφαλείας στη βάση των σχετικών ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών για παράδοση της πόλης στους κατοίκους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.