Τραγωδία στην Κύπρο: 26χρονη πήγε να σώσει τον πρώην σύντροφό της και αυτός τη σκότωσε

Τραγωδία στην Κύπρο: 26χρονη πήγε να σώσει τον πρώην σύντροφό της και αυτός τη σκότωσε

Η κοινή γνώμη της Κύπρου παρακολουθεί συγκλονισμένη τις τραγικές πτυχές της υπόθεσης που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αγία Φύλα.

Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφό του Σοφία Ζήνωνος και στη συνέχεια έθεσε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

Τραγικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός πως η κοπέλα φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τον 35χρονο από το να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος επικοινώνησε με την 26χρονη Σοφία και της εξέφρασε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Η κοπέλα έσπευσε να τον αποτρέψει, αφού ειδοποίησε τους γονείς του, αλλά δεν τον πρόλαβε… Ο 35χρονος έστρεψε πάνω της το όπλο και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το τι προηγήθηκε μεταξύ τους, πριν από το τραγικό συμβάν, παραμένει άγνωστο. Στις πρώτες του δηλώσεις στη σκηνή, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «για λόγους που διερευνώνται, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση και υπήρξε μεταξύ τους μία διαφωνία. Στη συνέχεια ο νεαρός την πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του». Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη Σοφία καταλείπει ένα 6χρονο παιδάκι, από προηγούμενη σχέση της. H Aστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.