ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαφανίστηκε Φιλιππινέζα στην Κύπρο – Πανικός λόγω του serial killer

Εξαφανίστηκε Φιλιππινέζα στην Κύπρο – Πανικός λόγω του serial killer

Πανικός έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο λόγω της εξαφάνισης μιας ακόμα Φιλιππινέζας και αυτό λόγω της υπόθεση του serial killer Νίκου Μεταξά, που καταδικαστηκε σε 7 φορές ισόβια για 7 δολοφονίες αλλοδαπών γυναικών, στην πλειοψηφία τους από τις Φιλιππίνες.

Μάλιστα υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις για τους χειρισμούς της Αστυνομίας στην Κύπρο, αφού οι καταγγελίες για τις εξαφανίσεις των γυναικών δεν ελέγχθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα ο δολοφόνος Ορέστης να συνεχίσει απτόητος την αποτρόπαια πράξη του.

Αυτήν την φορά πάντως , έστω και αν η υπόθεση δεν μπορεί φυσικά να συνδεθεί με την υπόθεση του serila killer αφού η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 30 Ιουνίου, η κινητοποίηση είναι μεγάλη και η ανακοίνωση της Αστυνομίας καλεί όποιον ξέρει το παραμικρό για την τύχη της γυναίκας, που ονομάζεται Anna Lisa Jurado Santos να ειδοποιήσει τις αρχές.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Κύπρου
Η Αστυνομία αναζητεί την εικονιζόμενη, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής και εργασίας της στην Λεμεσό, από τις 7.00 το πρωί της περασμένης Κυριακής, 30 Ιουνίου, 2019, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα χθες Δευτέρα, 1η Ιουλίου.

Η ελλείπουσα ονομάζεται Anna Lisa Jurado Santos, είναι ηλικίας 37 ετών και κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Anna Luisa Jurado Santos που έχει εξαφανιστεί από τις 30 Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.