ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομόφωνο «όχι» του συμβουλίου αρχηγών της Κύπρου στη δημιουργία κοινής επιτροπής διαχείρισης των υδρογονανθράκων

Ομόφωνο «όχι» του συμβουλίου αρχηγών της Κύπρου στη δημιουργία κοινής επιτροπής διαχείρισης των υδρογονανθράκων

Το συμβούλιο αρχηγών της Κύπρου που συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου Αναστασιάδη, σε κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη απορρίπτει την πρόταση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, για δημιουργία κοινής επιτροπής διαχείρισης των υδρογονανθράκων.

Όπως σημειώνεται, η πρόταση αποπροσανατολίζει από τον στόχο που είναι η συνολική επίλυση του Κυπριακού.

Οι αρχηγοί των κομμάτων εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο Αναστασιάδη να απαντηση γραπτώς στον Μουσταφά Ακιντζί να ενημερώσει τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι «η πρόταση Ακιντζί αποπροσανατολίζει από τον εθνικό στόχο», διαμηνύοντας πως το κόμμα του στηρίζει απόλυτα τα σημεία του κοινού ανακοινωθέντος.

Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ξεκαθάρισε πως η πρόταση Ακιντζί δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ενώ πρόσθεσε πως προτεραιότητά θα πρέπει να είναι η επίλυση του Κυπριακού. Τόνισε επίσης πως ένα απλό όχι στην πρόταση Ακιντζί, δεν είναι αρκετό.

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος εξήγησε πως καλύπτονται από το κοινό ανακοινωθέν και υπέδειξαν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι το ομόφωνο ανακοινωθέν καλύπτει απολύτως τον ίδιο και το κόμμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.