Τη θλίψη του εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης για τον χαμό της Νάταλι Κρίστοφερ

Τη θλίψη του εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης για τον χαμό της Νάταλι Κρίστοφερ

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης «με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική κατάληξη των ερευνών και την τύχη της Natalie Christopher. Χάθηκε άδικα μια νέα επιστήμων και δραστήρια πολίτης, που είχε μπροστά της όλη τη ζωή και πολλά να δώσει. Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Οπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η Νάταλι Κρίστοφερ διέμενε και εργαζόταν στην Κύπρο, ενώ διατηρούσε δεσμό με Κύπριο άνδρα, ο οποίος και βρισκόταν μαζί της στην Ικαρία για διακοπές και ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές.

Το «ευχαριστώ» του Κύπριου συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ
Λίγο νωρίτερα και αφότου έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε η Αγγλίδα αστροφυσικός νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, ο Κυριάκος, ο Κύπριος σύντροφός της φέρεται να έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε πυροσβέστες, εθελοντές και Πολιτική Προστασία που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ενας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλεφώνου της. Γι’ αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. με αναρτήσεις στα social media, επιβεβαίωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην άτυχη αστροφυσικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.