ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναβλήθηκε η δίκη για τον fake βιασμό της Βρετανίδα στην Κύπρο

Αναβλήθηκε η δίκη για τον fake βιασμό της Βρετανίδα στην Κύπρο

Αναβλήθηκε για τις 27 Αυγούστου η δίκη της 19χρονης Βρετανίδας που είχε καταγγείλει ψευδώς ότι είχε υποστεί βιaασμό από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Η 19χρονη παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο με Κύπρια δικηγόρο.

Ο προηγούμενος δικηγόρος της είχε αποσυρθεί λόγω διαφωνίας στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

Σήμερα, ανέφερε ότι θέλει να εκπροσωπηθεί από Βρετανό δικηγόρο και έχει υποβάλει σχετικό αίτημα στον Γενικό Εισαγγελέα. Εν αναμονή της απάντησης στο αίτημα της, η δίκη αναβλήθηκε για τις 27 Αυγούστου.

Σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook από τους γονείς της για συλλογή χρημάτων ώστε να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα, έχει συγκεντρώσει 23000 στερλίνες. Τις 7500 τις έδωσε γυναίκα από το Ισραήλ.

Φίλοι της 19χρονης ανέφεραν σε βρετανικές εφημερίδες, ότι η ομολογία της για ψευδή καταγγελία κατά των Ισραηλινών αποσπάστηκε από τη Κυπριακή Αστυνομία με απειλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση καταδίκης της προβλέπεται ανώτατη ποινή ενός χρόνου φυλάκισης και πρόστιμο 1.700 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.