ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεκρή 34χρονη σε τελετή σαμανισμού στην Κύπρο – Από ρόφημα που περιείχε ναρκωτική ουσία

Νεκρή 34χρονη σε τελετή σαμανισμού στην Κύπρο – Από ρόφημα που περιείχε ναρκωτική ουσία

Έρευνες για το θάνατο μιας 34χρονης κατά τη διάρκεια τελετής σαμανισμού, πραγματοποιούν οι Αρχές στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία. Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στις 28 Αυγούστου, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας, κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Παράλληλα, η αστυνομία ενημερώνει ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της».

Ακόμη, επικαλούμενη επίσης μαρτυρία, η αστυνομία της Κύπρου αναφέρει «ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α».

Σημειώνεται ότι η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έχει προχωρήσει βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σαμανιστικές-ειδωλολατρικές παραδόσεις κυρίως της Λατινικής Αμερικής η πρακτική της κατάποσης παραισθησιογονας ναρκωτικής ουσίας είναι αρκετά διαδεδομένη, με αρκετούς Αμερικάνους τουρίστες μάλιστα να ταξιδεύουν στις χώρες αυτές καθώς πιστεύουν αυτές οι τελετές θα έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην αντίληψή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.