ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Kύπρος: «Αφαίρεσαν επιτακτικά σταυρό από 6χρονη σε δημοτικό»

Kύπρος: «Αφαίρεσαν επιτακτικά σταυρό από 6χρονη σε δημοτικό»

Σε καταγγελία, προχώρησε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου μετά το τέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, όπου συζητήθηκε το περιστατικό απομάκρυνσης μαθήτριας επειδή φορούσε μαντήλα.

Ο κ. Χρίστου, ανέφερε πως, πατέρας 6χρονης μαθήτριας που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας, κατήγγειλε ότι η Διευθύντρια ζήτησε όπως αφαιρεθεί από το χέρι του παιδιού βραχιόλι με το βαφτιστικό σταυρό του.

Δύο μέρες αργότερα ο σταυρός αφαιρέθηκε από την Διεύθυνση του σχολείου, ανέφερε ο κ. Χρίστου, σημειώνοντας πως, στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτά ένας μεγάλος αριθμός αλλόγλωσσων παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ Χρίστου ανέφερε πως θα προωθήσει πρόταση νόμου για την κατάργηση αλλόθρησκων συμβόλων όπως έχει γίνει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.