ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τουρκικό σχέδιο έντασης στην Κύπρο – Τουρκικά ΜΜΕ: «Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία»

Τουρκικό σχέδιο έντασης στην Κύπρο – Τουρκικά ΜΜΕ: «Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία»

Άρθρο με το οποίο προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση στην Κύπρο εμφανίστηκε στον τουρκικό Τύπο σύμφωνα με το οποίο Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία από σχολείο στα Κατεχόμενα.

Tι αναφέρει το άρθρο:

«Μετά από 45 χρόνια, Ελληνοκύπριοι έκαναν για πρώτη φορά λειτουργία σε εκκλησία των Κατεχομένων στην περιοχή Ακντογάν.

Στις 8 Σεπτεμβρίου ένας Ελληνοκύπριος και ενώ παρακολουθούσε την λειτουργία στην εκκλησία, απομακρύνθηκε και πήγε στο κοντινό σχολείο, το οποίο λέγεται Fazıl Küçük.

Εκεί μπήκε σε μια αίθουσα και πήρε την φωτογραφία του Ντεκτάς.

Εν συνεχεία βγήκε στο προαύλιο του σχολείου και κατέβασε την τουρκοκυπριακή σημαία. Μετά ο Ελληνοκύπριος πήδηξε την μάντρα του σχολείου και διέφυγε» αναφέρουν οι Τούρκοι.

https://twitter.com/yeniakit/status/1171790294393806848

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.