ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Τοποθετούν σύστημα παρακολούθησης σε δημόσιους χώρους για να σταματήσουν τα όργια» στην Αγία Νάπα

Κύπρος: Τοποθετούν σύστημα παρακολούθησης σε δημόσιους χώρους για να σταματήσουν τα όργια» στην Αγία Νάπα

Την απόφαση να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλους τους δημόσιους χώρους από το καλοκαίρι του 2020, αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας στη Κύπρο.

Με την κατάσταση να ξεφεύγει κάθε χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι με τους τουρίστες, ο Δήμος θέλει να ελέγξει την κατάσταση και να επαναφέρει την ασφάλεια στους κατοίκους της πόλης. Σύμφωνα με τα Κυπριακά ΜΜΕ, ο Δήμος σε γραπτή ανακοίνωσή του, αναφέρει πως έχει εγκριθεί ήδη το κονδύλι για την εγκατάσταση των καμερών για λόγους «προστασίας της δημόσιας περιουσίας».

Η πρόταση του Δήμου όπως τονίζουν «είναι σύμφωνη με τις υποδείξεις της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς τεκμηριώθηκε πλήρως και από σχετική μελέτη της Αστυνομίας». Πολύ συχνά η πόλη έρχεται στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο, αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που γίνονται επεισόδια, όπως αυτό πριν ένα μήνα, σε συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλοκαίρι που πέρασε, η Αγία Νάπα έγινε πρωτοσέλιδο για την καταγγελία βιασμού που έκανε μια Αγγλίδα, η οποία όμως τελικά παραδέχτηκε ότι την έκανε για λόγους εκδίκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.