Χριστός Ανέστη!

Ελεύθερες οι δύο Ελληνοκύπριες που συνελήφθησαν στα Κατεχόμενα

Ελεύθερες οι δύο Ελληνοκύπριες που συνελήφθησαν στα Κατεχόμενα

Ελεύθερες αφέθηκαν λίγο πριν το μεσημέρι οι Ελληνοκύπριες, μητέρα και κόρη, που είχαν συλληφθεί στην κατεχόμενη Μόρφου χθες.

Οι δύο γυναίκες, 52 και 20 χρόνων μεταφέρθηκαν στο λεγόμενο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας, όπου η «αστυνομία» του ψευδοκράτους τους απάγγειλε την κατηγορία της «εισόδου χωρίς άδεια σε κατάλυμα που βρισκόταν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή». Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες. Η «αστυνομία» κατάσχεσε τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας βρισκόταν και άλλα μέλη της οικογένειας των δύο, τα οποία τις παρέλαβαν.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.