Κύπρος: Σύρος μπήκε με τσεκούρι στο σπίτι και απήγαγε τα παιδιά του

Κύπρος: Σύρος μπήκε με τσεκούρι στο σπίτι και απήγαγε τα παιδιά του

Με τσεκούρι έσπασε τα παράθυρα και μπήκε στο σπίτι που διέμεναν τα παιδιά του με την εν διαστάσει σύζυγο του, ένας 39χρονος Σύρος στο χωριό Χλώρακα της Πάφου.

Ο 39χρονος απήγαγε τον 9χρονο γιο του ενώ η 7χρονη κόρη του κατάφερε να ξεφύγει καθώς προφασίστηκε ότι θέλει να αγοράσει κάτι από το περίπτερο.

Η 41 ετών Ελληνοκύπρια μητέρα κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία άρχισε άμεσα την αναζήτηση του πατέρα και κατάφερε να τον εντοπίσει και να το συλλάβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 9χρονο παιδί επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας. Η εν διαστάσει σύζυγος είχε εκφράσει φόβους στην αστυνομία ότι στόχος του πατέρα ήταν να μεταφέρει τα παιδιά στα κατεχόμενα και από εκεί να πάνε στη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.