ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι να απορεί κανείς…Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ ανοίγει γραφείο στα Κατεχόμενα

Είναι να απορεί κανείς…Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ ανοίγει γραφείο στα Κατεχόμενα

Τις παρωπίδες του αριστερισμού όλοι λίγο πολύ τις γνωρίζουμε.

Αλλά το ότι πολίτες κράτους που το μισό του έδαφος βρίσκεται υπό κατοχή με χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους, θα εξέλεγαν ευρωβουλευτή των κατακτητών, ο οποίος μάλιστα ανοίγει και γραφείο στα Κατεχόμενα, πραγματικά θέλει προσπάθεια για να βρεις τη λέξη που να το περιγράφει.

Ο Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής του κυπριακού “κομμουνιστικού” κόμματος ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, μετά το αίτημά του για αναγνώριση της τουρκικής ως γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα θα ανοίξει και γραφείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, «για να φέρουμε την Ε.Ε. πιο κοντά στους Τουρκοκύπριους», όπως είπε συνεχίζοντας την δράση του.

Μάλλον με τους Τούρκους κατακτητές επιχειρεί να φέρει πιο κοντά την Ε.Ε. Αυτός το γνωρίζει, το ΑΚΕΛ ;

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, χαρακτηρίζει «εθνικιστές», όσους αντιδρούν στις κινήσεις του… πολυπράγμονος ευρωβουλευτή,

Είναι μερικές φορές ν’ απορείς αν έχει κάτι το νερό στον ελληνικό χώρο γιατί τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να ξαναέχουν υπάρξει πουθενά παγκοσμίως στην πολιτική ιστορία, από την Κίνα μέχρι την αυτοκρατορία των Αζτέκων και των Ίνκας αυτά μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον δεν μπορείς καν να εξοργιστείς…καθώς τα πράγματα έχουν φύγει από τη σφαίρα της πολιτικής και έχουν περάσει σε αυτή της τέχνης και πιο συγκεκριμένα του σουρεαλισμού…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.