ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άγκυρα: «Σε 24 ώρες το γεωτρύπανο “Γιαβούζ” ξεκινά γεώτρηση στο “Οικόπεδο 7” της κυπριακής ΑΟΖ»

Άγκυρα: «Σε 24 ώρες το γεωτρύπανο “Γιαβούζ” ξεκινά γεώτρηση στο “Οικόπεδο 7” της κυπριακής ΑΟΖ»

Η Άγκυρα γνωστοποίησε πως εντός 24ωρών το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ θα αρχίσει να τρυπάει στο οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ.

Εντός 24 ωρών ξεκινά τη γεώτρηση το τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, ενώ για το γεωτρύπανο Φατίχ, είπε ότι θα φτάσει στο στόχο του σε ένα μήνα.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο Τούρκος υπουργός είπε ότι το Γιαβούζ εντός 24 ωρών θα αρχίσει τις εργασίες του.

«Στόχος μας είναι τα 5.000 μέτρα βάθος. Εδώ και ένα χρόνο συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τις γεωτρήσεις μας στα πεδία της δικής μας υφαλοκρηπίδας ή τα πεδία που μας “αδειοδότησε”» όπως είπε, «η “τδβκ” (ψευδοκράτος)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτά τα προγράμματα δεν περιορίζονται μόνο σε γεωτρήσεις, και τα ερευνητικά μας πλοία εργάζονται στην περιοχή» ανέφερε. Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, και το Φατίχ θα ολοκληρώσει τον στόχο του μέσα σε ένα μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.