ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον καταδικάζει την τουρκική επιθετικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον καταδικάζει την τουρκική επιθετικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ

Όπως φαίνεται η κυβέρνηση Μπόρις Τζόνσον υιοθετεί μια πιο φιλική στάση απέναντι στην Κύπρο σε σχέση με την προηγούμενη βρετανική κυβέρνηση.

Την πλήρη στήριξή του στην Κύπρο και την αποδοκιμασία του για τις τουρκικές ενέργειες, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι η επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό έγινε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας «και δεν αφορούσε βεβαίως το Brexit».

«Κατά κύριο λόγο αφορούσε τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και στο τι επιδιώκουμε να επιτύχουμε κατά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της προσεχούς Πέμπτης», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κύπριος πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε, επίσης, ότι ο Τζόνσον εξέφρασε την πλήρη στήριξη του και αποδοκιμασία για τις ενέργειες της Τουρκίας «και βεβαίως θα έχουμε περαιτέρω διαβουλεύσεις κατά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.