Λευκωσία: Γιγαντιαία επιχείρηση της κυπριακής Αστυνομίας – Ανακλήθηκαν άδειες

Λευκωσία: Γιγαντιαία επιχείρηση της κυπριακής Αστυνομίας – Ανακλήθηκαν άδειες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί και το βράδυ του Σαββάτου στα πλαίσια πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομική Διεύθυνση προχώρησε σε ανάκληση προσωπικού προβαίνοντας σε εκατοντάδες ελέγχους οχημάτων αλλά και νυχτερινών κέντρων.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας για να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος ο αδερφός του 30χρονου Σύρου ο οποίος δέχτηκε πυρά στο κεφάλι τα ξημερώματα της Κυριακής (3/11) στην Έγκωμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, την ύπαρξη πληροφοριών για αντίποινα σε σχέση με την απόπειρα φόνου στην Έγκωμη επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αρχηγός της Αστυνομίας με δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.