ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπρος: Άνδρας πήγε σε ραντεβού με γυναίκα και έπεσε θύμα απαγωγής, επίθεσης και ληστείας από δύο άνδρες

Κύπρος: Άνδρας πήγε σε ραντεβού με γυναίκα και έπεσε θύμα απαγωγής, επίθεσης και ληστείας από δύο άνδρες

Γύρω στις 3:10 χθες το απόγευμα, 31χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, επίθεσης και ληστείας.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, γύρω στις 2:40 χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητο του σε βενζινάδικο στο χωριό Πισσούρι της Λεμεσού, όπου είχε συνάντηση με συγκεκριμένη γυναίκα, τον πλησίασε αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες.

Σύμφωνα πάντα με τον 31χρονο, οι δύο άντρες τον έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητό του, τον χτύπησαν με τα χέρια τους και στη συνέχεια τον έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησαν σε ανοικτό χώρο στο Πισσούρι. Η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία είχε συνάντηση, τους ακολούθησε με το όχημα των δραστών.

Στη συνέχεια τον έβγαλαν ξανά από το αυτοκίνητο, τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, του πήραν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα καθώς και χρηματικό ποσό. Μετά οι δύο άντρες και η γυναίκα τον εγκατέλειψαν στο σημείο με το αυτοκίνητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.