ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λάρνακα: Απόπειρα φόνου – Δέχτηκε 4 σφαίρες μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του

Λάρνακα: Απόπειρα φόνου – Δέχτηκε 4 σφαίρες μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του

Οι δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου σε έναν 37χρονο που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές – Δέχθηκε τέσσσερις σφαίρες όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του – Νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Λάρνακας.

Άγνωστοι ένοπλοι δράστες, στη Λάρνακα, έστησαν ενέδρα, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, σε 37χρονο Ελληνοκύπριο, η δράση του οποίου είναι γνωστή στις αστυνομικές αρχές για διάφορες αξιόποινες πράξεις. Η απόπειρα φόνου έγινε στο ανοιχτό πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 37χρονος στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου μένει. Όταν βγήκε από το όχημα οι δράστες, που περίμεναν κρυμμένοι το θύμα, άνοιξαν πυρ.

Δέχτηκε τρεις σφαίρες στο σώμα του και ίσως μια στο πρόσωπο και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Πολίτες που ήταν μάρτυρες στη σκηνή κάλεσαν τις αρχές, οι οποίες τέθηκαν σε συναγερμό.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρνακας έχοντας τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες μεταξύ αντίπαλων ομάδων του υποκόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.