ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Οι Βρετανοί επικρίνουν την καταδικαστική απόφαση στη 19χρονη – Ξεκίνησαν διαδικτυακή καμπάνια μποϊκοτάζ (φώτο)

Κύπρος: Οι Βρετανοί επικρίνουν την καταδικαστική απόφαση στη 19χρονη – Ξεκίνησαν διαδικτυακή καμπάνια μποϊκοτάζ (φώτο)

Διεθνή ΜΜΕ, κατακρίνουν την Δικαιοσύνη της Κύπρου για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση της 19χρονης Βρετανίδας που ισχυρίστηκε ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς.

Η 19χρονη βρέθηκε ένοχη χθες από το δικαστήριο για ψευδή καταγγελία. Η βρετανική κυβέρνηση εξέφρασε ανησυχίες για την διαδικασίας της δίκης, με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, να δηλώνει ότι θα θέσει το θέμα στις κυπριακές αρχές.

Από την πλευρά της η εφημερίδα Guardian, σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι η 19χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, «αναγκάστηκε να παραδώσει το διαβατήριό της, ενώ μεταφερόταν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο».

Η Daily Mail αναφέρει ότι η νεαρή είχε έρθει στην Κύπρο για καλοκαιρινή εργασία, μένοντας σε ένα κοινόχρηστο δωμάτιο μαζί με άλλους Βρετανούς. Σύντομα, όπως αναφέρει η Daily Mail, γνώρισε και έναν 21χρονο Ισραηλινό, με τους δύο τους να βγαίνουν έξω μαζί τα βράδια.

Η καταδίκη της 19χρονης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των Βρετανών, οι οποίοι εγείρουν θέμα για τη μεταχείριση θυμάτων βιασμού στην Κύπρο. Μάλιστα, στο twitter ξεκίνησε μία εκστρατεία με το hashtag #BoycottCyprus, καλώντας τους Βρετανούς να μην επισκέπτονται την Κύπρο.

https://twitter.com/GeorgeMartyn93/status/1211610314866868229

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.