ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Αυτοκίνητο Μητροπολίτη κοστίζει 300.000 ευρώ (φώτο)

Κύπρος: Αυτοκίνητο Μητροπολίτη κοστίζει 300.000 ευρώ (φώτο)

Αντιδράσεις έχει προκαλεί το αυτοκίνητο που επέλεξε για τις μετακινήσεις του ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας στην Κύπρο.

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι μια Mercedes-Benz S63 AMG, 612 ίππων, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 300 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να αναπτύξει μέχρι και 250 χιλιόμετρα την ώρα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με 4λιτρο V8 BiTurbo κινητήρα απόδοσης 612 αλόγων, είναι δηλαδή ακόμα ισχυρότερος από τη μονάδα που αντικατέστησε.

Το αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Κύκκου:


Η επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα έρχεται σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα, η ισχύς περνά στο δρόμο μέσω συστήματος μετάδοσης AMG Speedshift MCT 9 σχέσεων ενώ η AMG S63 εφοδιάζεται και με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Mercedes-Benz S63 AMG είναι το αυτοκίνητο που επέλεξε ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας, καθώς, προφανώς, θεωρεί ότι είναι εφάμιλλο και αντάξιο του αξιώματός του. Άγνωστο παραμένει αν ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης ασπάζεται το «Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι», αλλά δύσκολο να αποκτήσει και δεύτερο παρόμοιο αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.