ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Νάπα: Τα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του 38χρονου συλληφθέντα

Μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Νάπα: Τα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του 38χρονου συλληφθέντα

Διάταγμα προφυλάκισης εξέδωσε πριν από λίγο το δικαστήριο Λάρνακας εναντίον του 38χρονου που συνελήφθη για την απόπειρα φόνου προχθές στην Αγία Νάπα.

Ο 38χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για προφυλάκιση του.

Οι ανακριτές έχουν συνδέσει τον 38χρονο με DNA που βρέθηκε στο όπλο της απόπειρας, ενώ από την έρευνα προέκυψαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του. Σε σπίτι που διατηρεί στη Πάφο βρέθηκε μαύρη φόρμα που μοιάζει με αυτή που φορούσε ο δράστης της επίθεσης όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας και από τις κάμερες του ξενοδοχείου διαπιστώθηκε ότι αναχώρησε στις 23:43 το βράδυ και επέστρεψε στις 2:12 (Η απόπειρα έγινε στις 2:00).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί ακόμα δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι στόχος της επίθεσης ήταν συγκεκριμένος επιχειρηματίας ο οποίος αναχώρησε από την καφετέρια λίγα λεπτά πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Οι τέσσερις τραυματίες – τρεις άντρες και μια γυναίκα από την Ελλάδα – παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.