Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο κέντρο της Λευκωσίας – Η αστυνομία αναζητεί δύο αλλοδαπούς

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο κέντρο της Λευκωσίας – Η αστυνομία αναζητεί δύο αλλοδαπούς

Τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 24χρονος άνδρας δολοφονήθηκε σε κεντρική οδό της Λευκωσίας. Ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας.

Η δολοφονία του νεαρού άνδρα σημειώθηκε στην οδό Ρηγαίνης τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2).

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο o 24χρονος καταδίωξε τους δύο άνδρες που του επιτέθηκαν με μαχαίρι, λίγο πριν πέσει τελικά νεκρός στον δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής η αστυνομία ενημερώθηκε ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα και έτσι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο.

Οι Αρχές μετά από έρευνες διαπίστωσαν πως το θύμα είναι από το Πακιστάν και ότι ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Υπενθυμίζεται η Αστυνομία αναζητεί έναν 27 ετών, από τη Συρία ενώ χθες, Κυριακή συνελήφθη για την υπόθεση ένας Παλαιστίνιος, ηλικίας 22 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι το οποίο στάλθηκε για εξετάσεις DNA.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=1NuOiEiwCGg&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.