Κύπρος: Παρατείνεται για άλλες 14 ημέρες η καθολική απαγόρευση πτήσεων

Κύπρος: Παρατείνεται για άλλες 14 ημέρες η καθολική απαγόρευση πτήσεων

Ο Κύπριος υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, ανακοίνωσε την παράταση για άλλες 14 ημέρες του διατάγματος για καθολική απαγόρευση πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια της Κύπρου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει ότι «αξιολογώντας την κατάσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και την δεδομένη δραματική κατάσταση σε άλλα κράτη της Ευρώπης και παγκοσμίως, παρατείνουμε τα μέτρα για καθολική απαγόρευση των πτήσεων για άλλες δεκατέσσερις (14) ημέρες».

Συγκεκριμένα, ανανεώθηκε το προηγούμενο διάταγμα που έληγε στις 4 Απριλίου και θα συνεχίσει να ισχύει η καθολική απαγόρευση πτήσεων από και προς όλα τα κράτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει του Διατάγματος θα συνεχίσουν να εξαιρούνται της απαγόρευσης και να επιτρέπονται:

  • οι πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo)
  • οι πτήσεις προς την Κυπριακή Δημοκρατία άνευ επιβατών, προκειμένου να μεταφέρουν πρόσωπα που επιθυμούν να αναχωρήσουν από την Κυπριακή Δημοκρατία
  • οι πτήσεις προς και από την Κυπριακή Δημοκρατία για ανθρωπιστικούς λόγους ή άλλες μεμονωμένες πτήσεις για εξαιρετικές περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης κατόπιν παραχώρησης ειδικής άδειας από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.