ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κύπρος: 1 νέος θάνατος από κορωνοϊό και 40 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Κύπρος: 1 νέος θάνατος από κορωνοϊό και 40 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η Κύπρος έχει συνολικά 13 απώλειες, από τους οποίους οι 9 αποδίδονται στη νόσο COVID-19 και 4 σε άλλα αίτια. Με βάση και τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 396, περιλαμβανομένων των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Η Κύπρος και τα στοιχεία
Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών, των οποίων η αιτία θανάτου είναι η νόσος COVID-1, είναι τα 66 έτη, ενώ οι θάνατοι αφορούν το 86% άνδρες και το 14% γυναίκες.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο είναι 40 από σύνολο 668 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 29 άτομα που εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών, 2 άτομα από ταξίδι, ενώ εντοπίστηκαν ακόμα εννέα άτομα, των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις αρχές, τα 396 περιστατικά εντοπίστηκαν μετά από διεκπεραίωση 9.347 εργαστηριακών αναλύσεων από το Ινστιτούτο Νευρολογίας Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), το Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και Λεμεσού και από ιδιωτικά εργαστήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.