ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κύπρος: Ένας νεκρός και εννέα κρούσματα την τελευταία ημέρα

Κύπρος: Ένας νεκρός και εννέα κρούσματα την τελευταία ημέρα

Ένα νεκρό και εννέα νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα η επιδημιολογική ομάδα του κυπριακού υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Ο νεκρός είναι άνδρας 69 ετών που νοσηλευόταν στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και έπασχε και από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Η επιδημιολογική μονάδα του Υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε επίσης 9 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 804.

Τα 9 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά από 2.698 εργαστηριακές διαγνώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

  • 4 κρούσματα που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των ελέγχων σε 20 χιλιάδες επαγγελματίες
  • 3 κρούσματα μετά από 196 εξετάσεων στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης
  • 2 κρούσματα από εργαστηριακές εξετάσεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.