ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αν είναι δυνατόν: Έρευνα για «καψόνια» στην 33η Μοίρα Καταδρομών της Εθνοφρουράς

Αν είναι δυνατόν: Έρευνα για «καψόνια» στην 33η Μοίρα Καταδρομών της Εθνοφρουράς

Μια ακόμα αχρείαστη «έρευνα» για «καψόνια», ουσιαστικά «βούτυρο στο ψωμί» των Τούρκων, διατάχθηκε στην Κύπρο καθώς διέρρευσε βίντεο στο διαδίκτυο με τα γνωστά και απόλυτα συνήθη, ειδικά σε επίλεκτες μονάδες, «γυμνάσια» που κάνουν στους νέους τα παλαιά στελέχη.

Αυτή την φορά «στο μάτι του κυκλώνα» τέθηκε η 33η Μοίρα Καταδρομών, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται κάτι σαν καυγάς και ένας καταδρομέας να δίνει μια μπουνιά σε έναν άλλο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=21AEKMLwMFc

Ακολούθησαν οι συνήθεις «δηλώσεις αποδοκιμασίας» του υπουργού Αμυνας, εν προκειμένω του Σάββα Αγγελίδη, ο οποίος έκανε «σαν να έχει πέσει από τον ουρανό» και έδειξε να αγνοεί ότι τα λεγόμενα «καψόνια» υπάρχουν στην Εθνοφρουρά, όπως και σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες παγκοσμίως (αν είναι καψόνι και δεν είναι εικόνα από έναν καυγά μεταξύ των στρατευσίμων).

Ετσι «διέταξε έρευνα».

Η δήλωσή του είναι χαρακτηριστική της άγνοιας του αντικειμένου στο οποίο προΐσταται: «Είμαι εξοργισμένος. Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους ανομίας στο στράτευμα. Θέλουμε και έχουμε στρατό επαγγελματιών και ευσυνείδητων πολίτων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στη χώρα μας και απέναντι στον κάθε γονιό που μας εμπιστεύεται το παιδί του. Δεν θα επιτρέψουμε σε μερικούς ανεγκέφαλους να αμαυρώσουν την εικόνα της Εθνικής Φρουράς. Επισκέφθηκα άμεσα το στρατόπεδο και διέταξα εις βάθος έρευνα. Γρήγορη και ουσιαστική. Αυτές οι συμπεριφορές δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να γίνουν ανεκτές από κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι η Εθνική Φρουρά είναι και θα είναι το καμάρι μας. Και αυτό ας το καταλάβουν όλοι».

Αφού λοιπόν η Εθνοφρουρά είναι το «καμάρι» καλό θα είναι να την εξοπλίσουν κι όλας. Γιατί έχουν να κάνουν κάποια σοβαρή προμήθεια πάνω από δέκα χρόνια. Και ας αφήσουν τις μπαρουφολογίες, ειδικά για την 33η ΜΚ που είναι ίσως ότι καλύτερο διαθέτει η Εθνοφρουρά,

Για να καταλάβουμε τι σημαίνει 33 Μοίρα Καταδρομών, δείτε το παρακάτω βίντεο από την παράδοση της πολεμικής σημαίας στην 33 ΜΚ από τον ίδιο τον στρατηγό Γ.Γρίβα («Διγενή»):

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.