Κύπρος: Οκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού – Έφτασαν τα 935 συνολικά

Κύπρος: Οκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού – Έφτασαν τα 935 συνολικά

Οκτώ ακόμα άνθρωποι προσβλήθηκαν από τη νόσο COVID-19 στην Κύπρο από σύνολο 1.953 εργαστηριακών διαγνώσεων, ανακοίνωσαν οι αρχές σήμερα, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 935. Οι επτά θετικές διαγνώσεις αφορούν επαναπατρισθέντες και η μία άτομο που διαγνώστηκε θετικό από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης επαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1.953 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 8 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Μέχρι τις 3 σήμερα το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, νοσηλεύονταν 5 άτομα. Το ένα εξ αυτών νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διασωληνωμένοι παραμένουν δύο ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ στην ίδια Μονάδα νοσηλεύονται εκτός αναπνευστήρα δύο ασθενείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.