ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Μόλις δυο νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κύπρος: Μόλις δυο νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν σήμερα στην Κύπρο από σύνολο 2602 εργαστηριακών διαγνώσεων. Με βάση τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 941.

Τα δύο κρούσματα εντοπίστηκαν από σύνολο 60 εργαστηριακών εξετάσεων, που λήφθηκαν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Από το πρόγραμμα ελέγχου 10.000 εργαζομένων σε κομμωτήρια, κουρεία, ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα δερματοστιξίας και χώρους εστίασης διεκπεραιώθηκαν 730 εργαστηριακές διαγνώσεις, ενώ από τον έλεγχο 20.000 μαθητών και προσωπικού σχολικών μονάδων, υπήρξαν αποτελέσματα από 1.042 δείγματα.

Από το πρόγραμμα ελέγχου 20.000 εργαζομένων σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και εργοτάξια της Κύπρου είχαμε αποτελέσματα από 142 εργαστηριακές εξετάσεις.

Εξάλλου, από το πρόγραμμα παραπομπών από προσωπικούς γιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των ιατρείων δημόσιας υγείας υπήρξαν αποτελέσματα από 64 δείγματα.

Από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων υπήρξαν αποτελέσματα από 175 εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ από δείγματα που λήφθηκαν από επαναπατρισθέντες ολοκληρώθηκαν 41 εργαστηριακές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από ιδιωτική πρωτοβουλία ολοκληρώθηκαν 348 εργαστηριακές διαγνώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.