ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Ν.Αναστασιάδης συγχαίρει τον Τούρκο Τατάρ

Ο Ν.Αναστασιάδης συγχαίρει τον Τούρκο Τατάρ

Τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, συνεχάρη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

«Η ετυμηγορία των συμπατριωτών μας να επιλέξουν ως νέον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας τον Ερσίν Τατάρ είναι απόλυτα σεβαστή», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κύπριος πρόεδρος.

«Συγχαίρω τον κ. Ερσίν Τατάρ και προσβλέπω το συντομότερο σε μια συνάντηση γνωριμίας», προσθέτει.

Διαβεβαιώνει «τόσο τον ίδιο όσο και τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μου για την ετοιμότητα και αποφασιστικότητα μου να ανταποκριθώ άμεσα στη δεδηλωμένη πρόθεση του Γ.Γ. του ΟΗΕ να αναλάβει, το ταχύτερο, μια νέα πρωτοβουλία για επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και των αρχών και αξιών της Ε.Ε., κράτος μέλος της οποίας είναι και θα συνεχίσει να είναι η Κύπρος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να ελπίζω ότι την ιδία βούληση θα επιδείξει και ο κ. Τατάρ», καταλήγει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.