ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην Αθήνα ο Ν.Αναστασιάδης – Τον υποδέχτηκε στον «Ελ.Βενιζέλος» ο Χ.Τεντόμας

Στην Αθήνα ο Ν.Αναστασιάδης – Τον υποδέχτηκε στον «Ελ.Βενιζέλος» ο Χ.Τεντόμας

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Κύπριος Πρόεδρος αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής και την υποδοχή του εκ μέρους του δήμου Αθηναίων ανέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Τεντόμας.

Με αφορμή την ιδιωτική επίσκεψη του Κύπριου Προέδρου στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηναίων θα παραθέσει τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του βράδυ της Δευτέρας, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Τεντόμας αφού υποδέχθηκε θερμά τον κ. Αναστασιάδη στο αεροδρόμιο, τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

Στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών βρίσκονταν οι δύο υιοί του, με την οικογένεια Τεντόμα να εκπροσωπεί επάξια επάξια τον Δήμο Αθηναίων, στην επίσημη υποδοχή του Κύπριου Προέδρου.

Το απόγευμα της Δευτέρας σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα απονείμει στον Νίκο Αναστασιάδη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση για την απονομή ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας: «σε αναγνώριση – όπως αναφέρεται σε αυτήν – των μέχρι σήμερα προσπαθειών του για την ειρηνική επανένωση της αδελφής Κύπρου, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, την κραταίωση των ακατάλυτων και άρρηκτων ελληνοκυπριακών δεσμών, την σταθερή υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών που μας ενώνουν, την προσήλωση του στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και την ακλόνητη δέσμευση του για την επικράτηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και παγκόσμια, με βάση τις αρχές του διεθνούς δικαίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.