ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Χριστοδουλίδης: «Σε εξέλιξη η ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή – Η Τουρκία αποτελεί την εξαίρεση»

Ν.Χριστοδουλίδης: «Σε εξέλιξη η ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή – Η Τουρκία αποτελεί την εξαίρεση»

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους ομολόγους του, στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ικανοποιημένος με τις επαφές και τις πρωτοβουλίες για για την ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή.

Η δύσκολη συγκυρία λόγω πανδημίας κορονοϊού καταδεικνύει «την αποφασιστικότητα των τριών χωρών για ενίσχυση της τριμερούς αυτής συνεργασίας που διέπεται από στρατηγική συναντίληψη για τα περιφερειακά θέματα» ανέφερε.

Όπως πρόσθεσε ο Κύπριος ΥΠΕΞ, ο τριμερής μηχανισμός συνεργασίας αποτελεί μέρος των ευρύτερων προσπαθειών των τριών χωρών για προώθηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ευημερίας.

Αναφερόμενος στις τουρκικές ενέργειες, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή, η Τουρκία αποτελεί την εξαίρεση που με μια σειρά έκνομων ενεργειών της, συμβάλλει στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης, όχι μόνο στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε Συρία και Αρμενία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.