«Μέλι» έσταξε το ΑΚΡ για τον Τουρκοκύπριο Τατάρ: «Θα προστατέψει τα δικαιώματα μας»

«Μέλι» έσταξε το ΑΚΡ για τον Τουρκοκύπριο Τατάρ: «Θα προστατέψει τα δικαιώματα μας»

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ηγέτη των Τ/Κ, Ερσίν Τατάρ, υπερθεματίζοντας τις θέσεις που εξέφρασε στην Άγκυρα για το Κυπριακό.

«Οι πολιτικές θέσεις που εξέφρασε ο νέο-εκλεγείς ηγέτης των Τ/Κ δείχνουν ότι μια νέα και πολύ θετική περίοδο αρχίσει στο Κυπριακό. Η περίοδος των μηνυμάτων που έβλαπταν τους Τ/Κ έχει τελειώσει.

Το γεγονός ότι ο κ. Τατάρ υπογραμμίζει λύση βασισμένη στις πραγματικότητες, δείχνει ότι ξεκινά μια νέα εποχή όσον αφορά την προστασία των δικαιωμάτων της ΤΔΒΚ στην ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.

Πώς τολμά να προειδοποιεί ο Μακρόν τον πρόεδρό μας;

Αναφερόμενος στο Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Ομέρ Τσελίκ υποστήριξε ότι «από τότε που η εξωτερική πολιτική του Μακρόν απέτυχε, η Γαλλία χρησιμοποιεί την γλώσσα της ακροδεξιάς Λε Πεν εναντίον του προέδρου μας. Κατά καιρούς ο Μακρόν λέει ‘προειδοποίησα τον Ερντογάν’.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι αβάσιμα τα όσα λέει. Ποτέ δεν μπόρεσε ο Μακρόν να κάνει κάτι τέτοιο και δεν μπορεί. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μακρόν να προειδοποιήσει τον πρόεδρό μας. Ο κ. Μακρόν γράφει ένα σενάριο και προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει ως προπαγάνδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.