ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κύπρος: 116 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 77 άνθρωποι νοσηλεύονται

Κύπρος: 116 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 77 άνθρωποι νοσηλεύονται

Το υπουργείο Υγείας της Κύπρου μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι εντοπίστηκαν 116 νέα κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 2.803 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Ωστόσο, η σημερινή ημέρα, Κυριακή (8/11/20) καταγράφει τον υψηλότερο αριθμό νοσηλευομένων από την ημέρα έναρξης της πανδημίας, καθώς, στα δύο νοσοκομεία, Αμμοχώστου και Λευκωσίας νοσηλεύονται συνολικά 77 ασθενείς.

Συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 61 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα έξι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, η οποία βρίσκεται στο 100% της πληρότητάς της. Επιπλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύονται συνολικά επτά ασθενείς, ενώ άλλα εννέα άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19.

Στην ενημέρωσή του, το υπουργείο Υγείας επισημαίνει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων, είναι σίγουρα πολύ χαμηλότερος από τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι τα ιδιωτικά εργαστήρια δεν λειτούργησαν στην πλειοψηφία τους λόγω Κυριακής. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τον μικρό αριθμό εργαστηριακών εξετάσεων που διεκπεραιώθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέρχεται στα 5.987.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.