ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταγγελία της Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία της Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου για σεξουαλική παρενόχληση

Ακόμη μία αποκάλυψη για σεξουαλική κακοποίηση είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς η αθλήτρια και Ολυμπιονίκης, Άντρη Ελευθερίου προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές της Κύπρου για ανάλογο γεγονός.

Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές της σε μέσα ενημέρωσης, η κακοποίηση έγινε στους κοινοπολιτειακούς αγώνες του 2006 στην Αυστραλία, αλλά και το 2008 στο Πεκίνο.

Η αθλήτρια σκοποβολής προέβη σε καταγγελία ύστερα από συνάντηση που είχε σήμερα με την Υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη. Η Υπουργός συνεχάρη την κυρία Ελευθερίου για το θάρρος που επέδειξε και την διαβεβαίωσε ότι τόσο η Πολιτεία, όσο και η ίδια προσωπικά θα την στηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η Έμιλυ Γιολίτη, απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία να προχωρήσουν σε καταγγελία, χωρίς να φοβούνται, σημειώνοντας πως έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους καταγγελίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.