ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε αυστηρό lockdown από αύριο η Κύπρος – Μέχρι πότε θα διαρκέσει

Σε αυστηρό lockdown από αύριο η Κύπρος – Μέχρι πότε θα διαρκέσει

Η Κύπρος από αύριο Δευτέρα 26 Απριλίου εισέρχεται σε ένα τρίτο αυστηρό lockdown.

Η επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου το τελευταίο διάστημα, οδήγησε το Υπουργικό Συμβούλιο στη λήψη της απόφασης για ένα τρίτο lockdown, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 26η Απριλίου και ώρα 05.00 π.μ. μέχρι την 9η Μαΐου και ώρα 23.59 μ.μ.

Σε δηλώσεις του κατά την ανακοίνωση των αποφάσεων, ο Υπουργός Υγείας σημείωσε πως «ο αυξανόμενος αριθμός των λοιμώξεων σε συνδυασμό με την έντονη πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας λόγω του μεγάλου αριθμού νοσηλειών, δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς και επιβάλλουν τη λήψη δύσκολων αποφάσεων και δραστικών μέτρων, σε μια προσπάθεια ανακοπής της διασποράς του ιού στην κοινότητα, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης των εισαγωγών στα νοσηλευτήρια, ώστε να μην κάνουμε εκπτώσεις στην αρίστη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που προσφέρουμε μέχρι σήμερα στον κάθε συμπολίτη μας, που χρειάστηκε ή θα χρειαστεί νοσηλεία».

Για ακόμη μια χρονιά η Κύπρος θα βιώσει διαφορετικά το Πάσχα, ωστόσο, φέτος δόθηκαν μικρές εξαιρέσεις όσον αφορά τον εκκλησιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.