Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ενημέρωσε Ρωσία και ΗΠΑ για την «άτυπη πενταμερή»

Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ενημέρωσε Ρωσία και ΗΠΑ για την «άτυπη πενταμερή»

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και τον υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, αρμόδιο για Πολιτικές Υποθέσεις Ντέιβιντ Χέιλ, είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε για τις μέχρι στιγμής τοποθετήσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο της Άτυπης Διάσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γενεύη και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα.

Οι κ.κ. Λαβρόφ και Χέιλ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Κ.Κούσιο , επανέλαβαν τη στήριξη της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στην όλη προσπάθεια για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών εντός του πλαισίου που καθορίζεται από τα σχετικά Ψηφίσματα των ΗΕ για την επίτευξη λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.