ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Τατάρ: «Ο τουρκικός στρατός δεν θα αποσυρθεί από την Κύπρο και η ΤΔΒΚ δεν θα γίνει Γάζα»

Ε.Τατάρ: «Ο τουρκικός στρατός δεν θα αποσυρθεί από την Κύπρο και η ΤΔΒΚ δεν θα γίνει Γάζα»

Ο Ερσίν Τατάρ, με αφορμή τη διένεξη στην Ιερουσαλήμ, βρήκε την ευκαιρία να συγκρίνει την Κατεχόμενη Κύπρο με τη Γάζα και να δηλώσει ότι οι επιθέσεις του Ισραήλ μοιάζουν με εκείνες των Ελληνο-Κυπρίων κατά των Τ/Κ στο παρελθόν.

Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν επιτρέψει τα Κατεχόμενα να γίνουν Γάζα.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο Ερσίν Τατάρ αναφέρει:

«Το δίδυμο Ελλάδας-Κύπρου και ο ΟΗΕ και η ΕΕ λένε ότι πρέπει να αρθεί το καθεστώς των εγγυήσεων της Τουρκίας, να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο, να αφήσουν την ΕΕ να εγγυηθεί την ασφάλεια στην Κύπρο.

​​​​​​​Ο λόγος πίσω από το αίτημά τους αυτό είναι πλέον αντιληπτός. Αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι οι εγγυήσεις της Τουρκίας δεν θα αρθούν, ο τουρκικός στρατός δεν θα αποσυρθεί από την Κύπρο και η ΤΔΒΚ δεν θα γίνει Γάζα.

Όταν κοιτάζουμε το παρελθόν στην Κύπρο και τί συμβαίνει στη Γάζα, δεν είναι δυνατόν για εμάς να αφήσουμε τον τουρκικό στρατό να φύγει ή να αρθούν οι εγγυήσεις της Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.