ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπρος: Εντοπίστηκε κοκαΐνη στο αίμα 5χρονου – Καταζητείται η μητέρα του

Κύπρος: Εντοπίστηκε κοκαΐνη στο αίμα 5χρονου – Καταζητείται η μητέρα του

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 45χρονο πατέρα ενός πεντάχρονου, καθώς στο αίμα του ανήλικου εντοπίστηκε κοκαΐνη.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, στις 21 Μαΐου ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από χημείο της Λεμεσού όπως γίνουν αναλύσεις στα ανήλικα παιδιά τους. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκε κοκαΐνη στον οργανισμό του ενός παιδιού. Το χημείο προέτρεψε τους γονείς να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν.

Η υπόθεση περιήλθε σε γνώση της Αστυνομίας την Δευτέρα 24 Μαΐου. Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται ενώ εναντίον της μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου διέφυγε στο εξωτερικό από την Κυριακή μαζί με τα παιδιά.

Ο 45χρονος εξετάζεται για υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και κακομεταχείρισης παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.